Živeti svoj dizajn/Sebe v praksi; 12 tedenski program 1:1

Human Design je eksperimentalna znanost; ki nas vabi, da začnemo eksperimentirati s svojim dizajnom v praksi. Da torej vse informacije, katere smo na podlagi svoje karte dobili o sebi, preizkusimo v praksi, da to implementiramo v svoje življenje, začnemo živeti. Kdo zares sem, kaj je pravi način delovanja zame, na kakšen način naj bi sprejemal svoje odločitve, kako moram skrbeti zase, kako naj bi deloval v odnosih, itd. Sliši se lepo, ampak kako naj to kar naenkrat implementiram v svoje življenje? Kako naj iz načina delovanja v katerem sem, preidem na popolnoma drugačnega? Kje naj začnem? S čim?

Zakaj verjamem, da je Human Design eno od najmočnejših in najbolj uporabnih orodij, katerega se lahko poslužuješ na poti osebnega razvoja?

Velik del svojega življenja sem preživela popolnoma kot »not-self«, brez občutka zavedanja sebe, svoje moči, zaupanja vase. V sebi sem se tega nekako zavedala, nisem pa vedela kako ven iz tega oziroma nisem niti verjela, da zmorem drugače. S spoznavanjem Human Design sistema, sem razumevanje sebe in življenja dvignila na popolnoma drugo raven.
Postalo mi je popolnoma jasno, zakaj sem kjer sem, takšna kot sem, zakaj čutim kot čutim, od kje vse to izvira. Spoznala sem, da ni nič »narobe« z mano, da sem le drugačna; da je pravzaprav vsak izmed nas edinstven. In da ni bilo nikoli niti mišljeno, da smo vsi enaki. S tem je prišlo tudi olajšanje in dovoljenje, da sem v življenju lahko tisto, kar sem v sebi vedno vedela, da sem. In tako zdaj počasi odkrivam in si dovoljujem čutiti ter živeti svoj »true-self«.

»Se spomniš kdo si bil, preden ti je svet povedal kdo si?«

S Human Design-om spoznaš, da je vse v tebi, da vse že si, da ne rabiš nič postati; vse kar moraš narediti je zgolj spustiti tisto kar nisi in s tem dovoliti, da tvoj resnični Jaz zasije.

Meni je bilo pri mojem procesu pomembno, da sem imela podporo, nekoga ki me je usmerjal in ki me še vedno, ko to potrebujem; kajti v tem je bila tista dodana vrednost, tisti ključni faktor, ki je prevesil tehtnico od možnosti da bo Human Design le še ena od mnogih teorij, s katerimi sem se spoznala; k temu, da je to nekaj, s čimer bom oziroma sem dejansko naredila spremembo/transformacijo. In to si želim tudi za vas…

Human Design je poleg teoretičnega tudi praktično orodje, saj nam ponudi konkretna »navodila za uporabo« na osnovi našega dizajna; res pa je, da morda potrebujemo nekaj pomoči, da jih vnesemo v življenje. Ker smo enostavno preveč vpeti v obveznosti vsakdana in v način življenja, kjer ni časa in
energije za kaj takega.

In pri tem vam lahko pomagam jaz. Skozi 12 tedenskih srečanj bomo teorijo prenesli v prakso. Počasi, po korakih, po posameznih področjih. Prilagojeno vam osebno.

Okvirni »terminski plan«:

Prvo srečanje: osnovna interpretacija karte

Deset srečanj: obravnava posameznih življenjskih področij/dilem/izzivov – prilagojeno posamezniku:

 • Kaj moram/Kaj želim
 • Omejujoča prepričanja –od kje so
 • Skrb zase glede na dizajn/potrebe; prehrana, gibanje, čas zase, rutina…
 • Starši
 • Otroci/starševstvo
 • Odnosi, partnerstvo
 • Interesi, talenti
 • Služba oz. Kariera
 • Denar/ obilje

Dvanajsto srečanje: po preteku enega meseca; pregled, končni napotki, morebitne dileme, vprašanja.

Dodatni bonus: pomagala si bova tudi z vašo Djotiš natalno karto, iz katere je med drugim razvidna vaša izhodiščna psihološka naravnanost, izhodiščne situacije na vseh pomembnejših področij življenja ter podatek o tem, kdaj se bo najmočneje izrazila katera od vaših karakternih lastnosti in na katero področje življenja bo imela največji vpliv.

Program je primeren za Vas, če:

 • Si želite spremembe/napredka v življenju
 • Ste pripravljeni iskreno pogledati vase
 • Ste pripravljeni prevzeti odgovornost zase in izstopiti iz vloge žrtve
 • Se vam ne da več ukvarjati z drugimi, s svetom; ker veste, da se gre v resnici le za vas – je vse odraz vašega odnosa do življenja
 • Ste pripravljeni sebe postaviti na prvo mesto
 • Ste pripravljeni tri mesece delati na sebi, se poglabljati vase, si vzeti čas zase
 • Želite izstopiti iz začaranega kroga vsesplošnega nezadovoljstva, jeze, zagrenjenosti, razočaranosti; veste, da je tisti: »ah, tako pač je, za vse nas« samo izgovor in verjamete, da lahko živite zadovoljstvo, mir, uspeh, navdušenje

Postopoma bova odkrivala kaj določen element v karti pomeni za vas v življenju, kako se to odraža v življenjskih situacijah in v odnosih. Kje se kažejo prepričanja, vzorci, ki so odraz vašega »not-selfa« in kako le te zamenjati, da se izrazite skozi tvoj »true-self«.

Dobili boste praktične, napotke, usmeritve, vprašanja za samorefleksijo, s pomočjo katerih se boste podprli, si dali tisto kar je mišljeno za vas in tako začeli živeti v smeri svojega Resničnega Jaza. Našla bova načine kako vašo strategijo in avtoriteto živeti v praksi.

Pogledala bova kje delujete iz svojega uma in kako po korakih to začeti opuščati. Namen vsakega od nas je, da živi iz Sebe, da sledi svoji notranji Avtoriteti.
V procesu dekondicioniranja se boste soočili s svojimi zavednimi ali pa nezavednimi vzorci, kar je nujen korak na poti osebnega razvoja. Šele, ko zmoremo videti in sprejeti vse kar je v nas, imamo možnost narediti spremembo v življenju.

Kaj bo namen celotnega 12 tedenskega popotovanja? Tekom procesa spoznati in razumeti sebe. Videti kje delujete na način, ki vas ne podpira, ki ni v skladu z vami, z vašim dizajnom/vašo pravo
naravo. In videti ter razumeti, kje morate zavzeti drugačen odnos do sebe, do življenja, da lahko živite bolj sproščeno, svobodno, lahkotno.

Tekom celotnega procesa boste spoznali kaj ste in kaj niste. Spoznali boste, da ste edinstveni, da niste kot vsi ostali in da ni mišljeno, da živite kot vsi ostali. Da je prav, da živite v skladu s Sabo.

V primeru, da ste že bili pri meni na interpretaciji vaše HD karte, se prvo srečanje odšteje iz paketa – tudi cenovno.
Z moje strani boste dobili mojo 100% predanost, podporo, razumevanje in iskren pogled na vašo situacijo. Kot Projektor najbolje delujem v odnosih 1 na 1, kjer se lahko poglobim v človeka, ga začutim in vidim, kaj je tisto, kar mu preprečuje živeti svoje bistvo. Ker vas razumem; sem bila »tam. S profilom 3/5 sem nekdo, ki na podlagi svojih lastnih izkušenj lahko razume in »vodi« drugega. Tistega, ki me za to prepozna 🙂 

Cena: 777 eur