Se vam vse to zdi zanimivo? Vas mika, pa niste prepričani ali je Djotiš svetovanje za vas? Si težko predstavljate, kaj točno boste s tem pridobili zase?

Djotiš interpretira astrološko karto posameznika tudi s pomočjo dejstva, da v določenem obdobju življenja, živimo periodo določenega planeta (t.i. dašo). S katero dašo in kje znotraj posamezne daše začnemo življenje, je odvisno od položaja Lune v trenutku našega rojstva. Luna je tista, ki določa v katero obdobje in hkrati področje svojega življenja se rodimo. Glede na to, da vsak od planetov simbolizira del naše osebnosti, je s tem določeno, katera naša karakterna lastnost se bo v določenem obdobju življenja izrazila oziroma katera naša psihološka potreba bo v ospredju.

Če želite izvedeti, skozi »katera očala« trenutno gledate v svet, mi pustite svoje podatke (datum, uro in kraj rojstva). Na vaš email naslov boste prejeli brezplačno informacijo o tem, kateri je tisti planet, ki trenutno vlada vašemu življenju, skupaj s kratko razlago, kaj to pomeni.