Opozorilo

Vse oblike svetovanja, analiz in izobraževanja objavljena na tem spletnem mestu, se ne uvrščajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči in tako ne nadomeščajo uradnih terapevtskih pristopov ali zdravljenj. Na podlagi znanja in izkušenj, pridobljenih s pomočjo različnih programov izobraževanja, želim z drugačnim razumevanjem posameznika in življenjskih situacij, zgolj prispevati k izboljšanju kvalitete življenja.

Spoštovanje zasebnosti podatkov in piškotki

Katja Zupančič s.p. z vsemi osebnimi podatki delujem v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov. Varstvo osebnih podatkov zagotavljam v skladu s to politiko in z zahtevami za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa zakonodaja Republike Slovenije (veljavni Zakon o varstvu osebnih podatkov, Uradni list RS, št. 94/07 s spremembami) in Splošno Uredbo GDPR.

Vsi osebni podatki bodo obravnavani zaupno in zgolj za dogovorjen namen, ter ne bodo posredovani tretjim osebam. Uporabnik, ki na tem spletnem mestu odda osebne podatke, z namenom pridobitve osebnega svetovanja ali analize, se strinja z obdelavo le teh. Osebni podatki se hranijo zgolj v računalniški obliki in se po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov, izbrišejo.

Na spletni strani se lahko naročite na prejemanje elektronskih obvestil, od katerih se lahko odjavite s klikom na “Odjava” na dnu prejetega sporočila.

Ponudnik na spletnem mestu uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta uporabnik soglaša z namestitvijo piškotkov na napravo, preko katere dostopa do spletnega mesta. 

Avtorske pravice

Celotna vsebina te spletne strani je avtorsko zaščitena. Pisnih in drugih vsebin ni dovoljeno prepisovati ali kakorkoli drugače uporabljati v zasebne ali komercialne namene.