Human Design iz teorije v prakso

Vabljeni, da se mi pridružite… pri odkrivanju, razumevanju in sprejemanju samega sebe, ter vaših bližnjih.

Human Design je eno najmočnejših orodij na poti osebne rasti, ki ti v trenutku osmisli sebe in tvoje življenje. Jasno ti pokaže kdo si, kaj je za tebe pravi način delovanja, kako je zate mišljeno, da živiš. Je pa res da implementiranje te filozofije v življenje ne gre čez noč. Potrebna sta resnično razumevanje in globok vpogled v svoj celostni dizajn, da ozavestiš in začutiš svoje bistvo; predvsem pa pogum in
zaupanje, da pustiš za sabo kolektivne vzorce in pričakovanja, ter začneš živeti Sebe – svoj resnični Jaz. Da torej teorijo preneseš v prakso.

»Dobro je biti izven okvirja, tam je več prostora za Življenje.«

Če vas je Human Design s svojim pristopom pritegnil, če ste se prepoznali v opisu določenega elementa in predvsem, če verjamete, da to je nekaj kar vam lahko spremeni življenje, s čimer lahko pustite za sabo prepričanja in omejitve, ki vam onemogočajo živeti svoje bistvo, dobrodošli…

Pripravila sem program, kjer z on-line srečanji spoznavamo teorijo Human Designa, predvsem pa prenašamo to v prakso. Poudarek je na praksi – na vaših osebnih dizajnih, na vaših vprašanjih, izmenjavi mnenj in izkušenj. Ker verjamem, da se iz prakse lahko največ naučimo.

TEORIJA

  • Energetski tipi
  • Strategija in avtoriteta
  • Odprti / zaprti energetski centri
  • Profili
  • Kanali
  • PHS; prehrana in okolje

PRAKSA

  • Kako implementirati vse to v svoje življenje; na področju partnerstva, otrok, službe/dela, skrbi zase (self-care), itd.
  • Kako na podlagi tistega kar sem, svoje prave narave in svoje edinstvenosti, preseči omejujoča prepričanja in vzorce, ki mi preprečujejo živeti Sebe.
  • Kako frustracijo, jezo, zagrenjenost ali razočaranje transformirati v zadovoljstvo, mir, občutek uspeha in navdušenje

»And the day came, when the risk to remain tight in a bud was more painfull than the risk it took to blossom.«

Program je primeren za vse; tako tiste, ki ste popolni začetniki kot za tiste, ki že poznate osnove ali ste že slišali osebno interpretacijo vaše karte. Sama še danes po več letih poznavanja HD-ja dnevno odkrivam globine te dragocene znanosti.

Program je previden v 12 srečanjih, vsako srečanje traja 90 minut; če se srečanja ne morete udeležiti bo na voljo posnetek, vendar pa ni mišljeno, da celoten program oddelate brez prisotnosti. Dodana vrednost je ravno v medsebojni podpori in komunikaciji, ter izmenjavi izkušenj. Moja vizija je, da se oblikuje skupina, kateri je skupna želja po osebni transformaciji.

Prihaja čas, ko bo pomembno, da se združujemo z ljudmi, s katerimi smo na istem fraktalu, s katerimi lahko skupaj rastemo, si delimo isti pogled na življenje. Ko veš, da nisi sam, imaš na nek način ob sebi somišljenike, je to lahko tisti odločilen element, ki ti pomaga in ti da zagon, da si upaš stopiti in hoditi po poti svoje edinstvenosti.

Cena programa je 180 eur.

Če se želite pridružiti programu ali za več informacij, se mi javite na: info@katja-zupancic.com.

Tečaj spoznavanja Human Designa pri Katji je bila čudovita izkušnja. S Human Designom sem se srečala že kakšno leto prej in sem želela vedeti več. Kljub temu, da je na spletu ogromno informacij, sem se počutila kar malo izgubljeno saj nisem vedela, kje vse skupaj začeti. Želela sem vedeti čim več, vendar naučenega nisem znala ponotranjiti in videti sistema kot celote. Pri Katji smo se lotili obravnavanja osnov po smiselnem zaporedju in kar je najbolje, med srečanji smo delili svoje izkušnje in videnja, kar je poglobilo moje zavedanje sebe in ostalih. Nisem spoznala le svoj dizajn, temveč sem imela vpogled tudi v druge dizajne, kar je neprecenljivo. Sedaj bolje razumem sebe in svoje bližnje. Vem, kje so moje šibke in močne točke ter kakšen način delovanja naj bi bil zame najbolj podporen. S trdnimi osnovami se veselim nadaljnjega raziskovanja sistema, sebe in ljudi okoli sebe.
Ana Kosi
Srečanja so bila zanimiva, na njih izveš marsikaj novega o sebi in drugih in lažje razumeš tako sebe kot druge in se s tem znanjem lažje izogneš negativnim čustvom, konfliktom ipd. Ni bistvo samo vedenje o svojem ustroju pač pa tudi vedenje o tem, na kakšen način naj bi ravnali, da bi čim bolj sledili sebi in bolj zadovoljno živeli. Meni so bila zanimiva tudi pričevanja drugih udeleženk, npr. zakaj nekdo ravna na določen način (ne namerno ali zaradi zlobe, pač pa ker je prepričan, da je tako prav ali da bo s tem pomagal drugemu, ali da ga energija enostavno sili k temu) ali pa, da se tudi drugi srečujejo s podobnimi občutki in ne zgolj ti, kot si včasih mislimo. Zelo pozitivno se mi zdi, da smo delali na svojih primerih, ter da smo se pogovarjali in ni bilo zgolj enosmerno predavanje. Seveda ni dovolj, da to slišiš, pač pa moraš tako tudi dejansko živeti Če vsaj razmišljaš zakaj je tako, ko si v določenih situacijah, odnosih ali občutkih, pa si že naredil velik korak v pozitivno smer. Ko pa dejansko odvržeš kritiziranje, obsojanje, igranje žrtve, takrat pa si zmagal.
Polonca
HD je odlična dopolnilna metoda za osebnostno rast. Čeprav kar dobro poznam astrologijo in sem do potankosti preučila svojo astrološko karto, mi je HD dal navodila, kako naj to zgodbo avtentično živim. Naših tedenskih srečanj sem se res veselila, saj sem poleg teorije pridobila ogromno praktičnih izkušenj, ki smo si jih udeleženke delile med sabo. Sedaj razumem zakaj so se mi dogajale določene stvari v življenju, zakaj sem se počutila nesprejeto, nevideno in zakaj se nisem upala izrazit sebe. Spoznala sem, da moram kot projektor čakati na pravi poziv pri vseh večjih življenjskih odločitvah, moja strategija je čakanje, da so moje kvalitete s strani drugih prepoznane in takrat se počutim cenjeno. Zelo pomembno je, da sem v družbi ljudi, kjer se dobro počutim, me sprejemajo in cenijo. Ne dajem več nepovabljenih nasvetov. Na koncu pa še moja strast učenja in raziskovanja vsega, kar me v življenju zanima (tega pa ni malo) in delitev svojih izkušenj z ljudmi, ki to cenijo. Hvala Katja za vse znanje, ki si ga delila z nami in hvala HD.
Mija
Tečaj priporočam vsakemu, ki bi rad naredil nekaj zase, vložil čas vase in resurse, ki mu bodo s tečajem na voljo. Še bolj ga priporočam staršem, da ugotovijo kako ravnati s svojimi otroci, kje jih podpreti in kako. Tečaj je primeren za začetnike kot tudi tiste, ki že imate nekaj informacij o Human Designu. Jaz sem že imela informacije od prej, pa sem vseeno izvedela dovolj novega in zanimivega. Tudi pri že znanih temah sem dobila nove informacije, izkušnje drugih, izmenjave mnenj. Všeč mi je bilo da smo sproti dobivali gradivo – se mi zdi da tako bolj slediš in se ne izgubiš v skripti in poplavi informacij. Prav tako mi zoom oblika zelo ustreza. Vsekakor pa priporočam, če se boste prijavili da potem sledite predavanjem v živo – jaz sem enega izpustila, pa to še nekako gre, če pa jih izpustiš več, pa mislim da ni to več to. Je kar dodana vrednost, ne da govoriš o sebi, ampak bolj da slišiš druge izkušnje in potem poveš tudi svoje. Za mene dobra investicija in brca; da začnem teorijo spreminjati v prakso. Področje po področje in sem mnenja da mi bo uspelo.
Urša