Analiza osebne karte / Partnerska analiza

Razumevanje svojega osebnega Dizajna nam omogoči videti sebe v pravi luči; da nam priložnost, da spoštujemo in cenimo sebe za vse tisto kar smo in se ne obsojamo ali krivimo za vse tisto, kar nismo, pa mislimo, da bi morali biti.

Enako velja za odnos- katerikoli: življenjsko partnerstvo, poslovno partnerstvo, odnos med staršem in otrokom, brati in sestrami, prijatelji, itd. Poznavanje mehanike drug drugega in hkrati delovanje v skladu z lastnim dizajnom, nam da možnost, da živimo odnos v svojem polnem potencialu.

Ko enkrat ozavestimo, da je tisti “trn v peti” v odnosu le mehanika in s tem pravzaprav priložnost za vzpostavitev medsebojnega razumevanja in spoštovanja; takrat lahko v resnici sprejmemo drug drugega. Takrat odpade vloga žrtve in obsojanje, saj veš, da ni nihče za nič “kriv”. Odnos ni nekaj kar temelji na mentalnih dogovorih ali kompromisih. Pri odnosu gre za izmenjavo energije, gre za mehaniko medsebojnega delovanja. In to lahko zgolj sprejmemo in se temu prepustimo.

Vsak posameznik ima svojo energijsko polje, svojo auro. Ko se dva posameznika združita, s tem tvorita novo aurično polje, ki ima svoje lastnosti, svojo specifiko, svojo lastno dinamiko. Vsak zase sta partnerja eno; v trenutku ko se njuni auri združita, se s tem aktivirajo medsebojne povezave, ki tvorijo nekaj povsem novega. In s tem se v odnosu tvorijo novi potenciali in hkrati trenja oz. težave, s katerimi se kot posameznika nista soočala.

Partnerska analiza vam da razlago in razumevanje:

  • kdo partnerja kot posameznika sta,
  • kako na pravi način komunicirati drug z drugim,
  • kje so morebitne omejitve oz. konfliktne tematike v odnosu,
  • kje in zakaj se ujemata oz. dopolnjujeta,
  • kaj je pravi način za skupno sprejemanje odločitev,
  • zakaj v odnosu ni prostora za krivdo.

Svetovanje na podlagi Human Design analize poteka osebno -v živo ali preko ekrana. Pogovor se snema, na koncu prejmete posnetek.

Osebna analiza: 90 min, cena 100 eur.

Partnerska analiza: 120 min, cena 120 eur.