Analiza osebne karte / Partnerska analiza

Razumevanje svojega osebnega Dizajna nam omogoči videti sebe v pravi luči; da nam priložnost, da spoštujemo in cenimo sebe za vse tisto kar smo in se ne obsojamo ali krivimo za vse tisto, kar nismo, pa mislimo, da bi morali biti.

Enako velja za odnos- katerikoli: življenjsko partnerstvo, poslovno partnerstvo, odnos med staršem in otrokom, brati in sestrami, prijatelji, itd. Poznavanje mehanike drug drugega in hkrati delovanje v skladu z lastnim dizajnom, nam da možnost, da živimo odnos v svojem polnem potencialu.

Ko enkrat ozavestimo, da je tisti “trn v peti” v odnosu le mehanika in s tem pravzaprav priložnost za vzpostavitev medsebojnega razumevanja in spoštovanja; takrat lahko v resnici sprejmemo drug drugega. Takrat odpade vloga žrtve in obsojanje, saj veš, da ni nihče za nič “kriv”. Odnos ni nekaj kar temelji na mentalnih dogovorih ali kompromisih. Pri odnosu gre za izmenjavo energije, gre za mehaniko medsebojnega delovanja. In to lahko zgolj sprejmemo in se temu prepustimo.

Vsak posameznik ima svojo energijsko polje, svojo auro. Ko se dva posameznika združita, s tem tvorita novo aurično polje, ki ima svoje lastnosti, svojo specifiko, svojo lastno dinamiko. Vsak zase sta partnerja eno; v trenutku ko se njuni auri združita, se s tem aktivirajo medsebojne povezave, ki tvorijo nekaj povsem novega. In s tem se v odnosu tvorijo novi potenciali in hkrati trenja oz. težave, s katerimi se kot posameznika nista soočala.

Partnerska analiza vam da razlago in razumevanje:

  • kdo partnerja kot posameznika sta,
  • kako na pravi način komunicirati drug z drugim,
  • kje so morebitne omejitve oz. konfliktne tematike v odnosu,
  • kje in zakaj se ujemata oz. dopolnjujeta,
  • kaj je pravi način za skupno sprejemanje odločitev,
  • zakaj v odnosu ni prostora za krivdo.

Svetovanje na podlagi Human Design analize poteka osebno -v živo ali preko ekrana. Pogovor se snema, na koncu prejmete posnetek.

Osebna analiza: 90 min, cena 100 eur.

Partnerska analiza: 120 min, cena 120 eur.

Kaj o Human Designu pravijo stranke

“Draga Katja, najlepša hvala za tvoje Human Design svetovanje, ki mi je dalo širši vpogled v sebe ter razumevanje, kako delovati za največji izkoristek in opolnomočenje sebe. Veliko povedanega sem že sama ugotovila, začutila in začela delovati drugače. Sedaj razumem, zakaj je tako. Dobila sem potrditev, da je ta spremenjen način delovanja bolj ustrezen oz. v skladu z mano, s tem, kar jaz sem. Največji izziv sem imela z zaznavanjem in intenzivnim doživljanjem čustev in energij. Zdaj vem, da je to zaradi odprtega solarnega pleksusa in prevzemanja čustev drugih, da vse to ni moje in kaj je potrebno narediti. Hvala za razlago in podajo konkretnih napotkov. Z zavedanjem sebe in s poznavanjem pravilnega načina delovanja začnemo živeti sebe in življenje postane lahkotnejše.” 

Natalia

“Human Design mi je razjasnil veliko. To bi morala o sebi vedeti, ko sem bila stara 30 let, pravzaprav bi že v šoli morali otroke učiti te stvari… Potem bi znala bolje poskrbeti zase in bi v življenju delovala kot je zame ustrezno… Ampak, bolje pozno kot nikoli. Hvala.” 

Anica

“Na svetovanju sem dobila ogromno informacij. Najbolj dragoceno se mi zdi to, da sedaj vidim, da ko delam tisto kar me veseli in to ni v skladu z večino, da takrat v resnici delam tisto, kar mi veleva moj resnični Jaz – kot je izraz v Human Designu. Sedaj se ne bom več obremenjevala z drugimi in bom živela po svoje. 🙂 “

Tina

“Kot prvo bi pohvalila tvojo toplo energijo. Izredno prijetna komunikacija. Super usmerjanje mene kot osebe skozi celotno karto. Všeč mi je bilo, da sem veliko besede imela tudi sama. Skratka, zadovoljna, z bolj obogatenim pogledom na moje življenje.”

Saška