Analiza osebne karte / Partnerska analiza

Razumevanje svojega osebnega Dizajna nam omogoči videti sebe v pravi luči; da nam priložnost, da spoštujemo in cenimo sebe za vse tisto kar smo in se ne obsojamo ali krivimo za vse tisto, kar nismo, pa mislimo, da bi morali biti.

Enako velja za odnos- katerikoli: življenjsko partnerstvo, poslovno partnerstvo, odnos med staršem in otrokom, brati in sestrami, prijatelji, itd. Poznavanje mehanike drug drugega in hkrati delovanje v skladu z lastnim dizajnom, nam da možnost, da živimo odnos v svojem polnem potencialu.

Ko enkrat ozavestimo, da je tisti “trn v peti” v odnosu le mehanika in s tem pravzaprav priložnost za vzpostavitev medsebojnega razumevanja in spoštovanja; takrat lahko v resnici sprejmemo drug drugega. Takrat odpade vloga žrtve in obsojanje, saj veš, da ni nihče za nič “kriv”. Odnos ni nekaj kar temelji na mentalnih dogovorih ali kompromisih. Pri odnosu gre za izmenjavo energije, gre za mehaniko medsebojnega delovanja. In to lahko zgolj sprejmemo in se temu prepustimo.

Vsak posameznik ima svojo energijsko polje, svojo auro. Ko se dva posameznika združita, s tem tvorita novo aurično polje, ki ima svoje lastnosti, svojo specifiko, svojo lastno dinamiko. Vsak zase sta partnerja eno; v trenutku ko se njuni auri združita, se s tem aktivirajo medsebojne povezave, ki tvorijo nekaj povsem novega. In s tem se v odnosu tvorijo novi potenciali in hkrati trenja oz. težave, s katerimi se kot posameznika nista soočala.

Partnerska analiza vam da razlago in razumevanje:

  • kdo partnerja kot posameznika sta,
  • kako na pravi način komunicirati drug z drugim,
  • kje so morebitne omejitve oz. konfliktne tematike v odnosu,
  • kje in zakaj se ujemata oz. dopolnjujeta,
  • kaj je pravi način za skupno sprejemanje odločitev,
  • zakaj v odnosu ni prostora za krivdo.

Svetovanje na podlagi Human Design analize poteka osebno -v živo ali preko ekrana. Pogovor se snema, na koncu prejmete posnetek.

Osebna analiza: do 2 uri, cena 150 eur.

Osebna analiza + zapis: 200 eur.

Partnerska analiza: do 2 uri in pol, cena 200 eur.

Human Design – uporabno orodje v podporo starševstvu

Bi si želeli razumeti in spoštovati svojega otroka; njegovo pravo naravo, njegovo avtentičnost? Si želite, da ga lahko vzpodbudite, opogumite, da živi Sebe, svojo edinstvenost? Bi radi vedeli, razumeli kaj so otrokove zmožnosti, danosti, šibkosti?

Znanost Human Design preučuje povezavo med našim fizičnim telesom in energijskim ustrojem. Human Design je tukaj, da nas in naše otroke nauči, kako pravilno komunicirati z življenjem in na ustrezen način sprejemati odločitve zase, da živimo zares Sebe, svoj resnični Jaz.

»Human Design is where science and spirituality come together like never before; to inform You about the essence of life.« Chetan Parkyn, avtor večih knjig o Human Design-u

 

»Res sem hvaležna za vse informacije, ne morem verjeti koliko bremena je odpadlo z mene. Razbremenila sem se kot mama, ne dvomim več toliko vase, veliko več imam energije in zdi se mi, da nekako lažje diham. Celo mož mi je rekel, da opazi razliko v mojem odnosu do življenja, da sem bolj sproščena in nasmejana.” Nina

Human Design je v pomoč staršem, da razumejo in vidijo svojega otroka na popolnoma nov, drugačen način. Ponudi nam nov pristop k vzgoji; novo, uravnoteženo perspektivo, ki temelji na razumevanju tega kdo/kaj si ti in kdo/kaj je tvoj otrok.

  • Je relevanten od prvega dne otrokovega rojstva
  • Pomeni spoštovanje otrokove edinstvenosti.
  • Je vseživljenjsko učenje in proces.
  • Je darilo tako za starša kot otroka.

Za poznavanje s svojim ali otrokovim dizajnom ni nikoli prepozno.

Poznavanje svojega dizajna, ti kot staršu pomaga poskrbeti zase, da lahko ustrezno deluješ za svojega otroka. Brez razumevanja sebe, boš svoja prepričanja in vzorce delovanja, prenesel na svojega otroka. Vpogled v otrokovo pravo naravo pomaga, da se izogneš pogojevanju svojega otroka k temu kar on ni. S tem njemu in sebi ne le olajšaš življenje, ampak mu pomagaš pridobiti potrebno samozavest, ki jo bo potreboval na poti skozi življenje.

Prvi korak je, da sprejmemo svoj lastni dizajn kot starši, razumemo kako mi delujemo in nato kako deluje naš otrok. Poznavanje sebe je prav tako pomembno kot poznavanje svojega otroka. Poznati svoje omejitve, naravo svojega energetskega dizajna in biti v redu in pomirjen s tem kar si. Največ kar lahko damo otroku je, da smo mi sami avtentični in izpolnjeni. Takrat bo vedel, da je to možno tudi zanj.

Razumevanje celotne družinske dinamike nam je v pomoč tako pri vzgoji otrok kot pri medsebojnem komuniciranju in delovanju znotraj družine. Poznavanje mehanike drug drugega in hkrati delovanje v skladu z lastnim dizajnom, nam da možnost, da živimo odnose v svojem polnem potencialu.

Dovolite si pogledati nase in na svojo družino skozi povsem novo perspektivo, ki vam da veliko jasnosti in razumevanja v potrebe in način delovanja posameznih članov družine, v njihovo edinstvenost. S tem vas opolnomoči ter vam da potrebne usmeritve, s katerimi se razbremenite kolektivnih pritiskov ter pričakovanj in zaživite lahkotnejše življenje.

Za družinsko analizo oz več info me kontaktirajte na e-mail info@katja-zupancic.com.

Družinska analiza (do 5 članov): 300 eur.

Personaliziran plakat vašega osebnega dizajna

Vse bistvene informacije iz karte, zbrane na enem mestu, vizualno privlačno,… nekaj kar imaš lahko ves čas pred sabo, da informacije o sebi lažje ponotranjiš in potem ko je čas, to ozavestiš v svojem življenju.
*To vidim kot nadgradnjo osnovnega razumevanja svoje karte oz. pomoč za kontemplacijo vsebine, kar dobiš na podlagi konkretne interpretacije.
Informacije, ki jih personaliziran plakat vsebuje:
• Izris vašega dizajna
• Razlaga strategije
• Razlaga ustreznega načina sprejemanja odločitev zase – avtoritete
• Ključna občutka, ki vam povesta ali živite sebe ali ne
• Pomen posameznega »odprtega energetskega centra«
• Pomen posameznih definiranih »kanalov« v dizajnu
• Strnjen povzetek »inkarnacijskega križa – kaj je moja zgodba«
• Pomen profila
• Razlaga »super čutila«
• Ustrezno prehranjevanje – glede na tip, avtoriteto in PHS
• Ustrezno okolje
• Vpogled v »pravo« perspektivo in motivacijo vašega uma
• Ključne besede, stavki, afirmacije
 
Izdelek dobite v pdf obliki.

Cena plakata: 77 eur

Kaj o Human Designu pravijo stranke

“Draga Katja, najlepša hvala za tvoje Human Design svetovanje, ki mi je dalo širši vpogled v sebe ter razumevanje, kako delovati za največji izkoristek in opolnomočenje sebe. Veliko povedanega sem že sama ugotovila, začutila in začela delovati drugače. Sedaj razumem, zakaj je tako. Dobila sem potrditev, da je ta spremenjen način delovanja bolj ustrezen oz. v skladu z mano, s tem, kar jaz sem. Največji izziv sem imela z zaznavanjem in intenzivnim doživljanjem čustev in energij. Zdaj vem, da je to zaradi odprtega solarnega pleksusa in prevzemanja čustev drugih, da vse to ni moje in kaj je potrebno narediti. Hvala za razlago in podajo konkretnih napotkov. Z zavedanjem sebe in s poznavanjem pravilnega načina delovanja začnemo živeti sebe in življenje postane lahkotnejše.” 

Natalia

“Human Design mi je razjasnil veliko. To bi morala o sebi vedeti, ko sem bila stara 30 let, pravzaprav bi že v šoli morali otroke učiti te stvari… Potem bi znala bolje poskrbeti zase in bi v življenju delovala kot je zame ustrezno… Ampak, bolje pozno kot nikoli. Hvala.” 

Anica

“Na svetovanju sem dobila ogromno informacij. Najbolj dragoceno se mi zdi to, da sedaj vidim, da ko delam tisto kar me veseli in to ni v skladu z večino, da takrat v resnici delam tisto, kar mi veleva moj resnični Jaz – kot je izraz v Human Designu. Sedaj se ne bom več obremenjevala z drugimi in bom živela po svoje. 🙂 “

Tina

“Kot prvo bi pohvalila tvojo toplo energijo. Izredno prijetna komunikacija. Super usmerjanje mene kot osebe skozi celotno karto. Všeč mi je bilo, da sem veliko besede imela tudi sama. Skratka, zadovoljna, z bolj obogatenim pogledom na moje življenje.”

Saška