Djotiš je astrologija in astrologija se največkrat povezuje z napovedovanjem prihodnosti. Manj znano dejstvo je, da je astrologija orodje, ki da neverjetno natančen vpogled v človekov psihološki profil in to je tisto, kar je pritegnilo mene.

“Napovedovanje prihodnosti” se sliši vznemirljivo in večini od nas bi bilo zanimivo slišati, kdaj se bodo stvari spremenile, morda obrnile na bolje, kaj nas čaka, ali je nekdo pravi partner za nas in podobno. Vendar; kaj s tem dejansko pridobimo?
Po mojem mnenju smo v tem primeru le pasivni opazovalec svojega življenja, prepuščeni usodi, nemočno čakamo na neke zunanje spremembe, ki se bodo zgodile same od sebe. V tem primeru nam ni potrebno storiti nič, ker verjetno niti ne verjamemo, da imamo zares neko bistveno vlogo pri kreiranju svoje realnosti.

Verjamem, da nam takšen pristop na dolgi rok ne koristi. Vsaka prava, dolgoročna sprememba v življenju se zgodi najprej znotraj nas. Napovedovanje prihodnjih dogodkov je lahko smiselno; ampak po mojem mnenju šele takrat, ko razumemo življenje, ko smo pripravljeni preseči lastne omejujoče vzorce in prepričanja ter prevzeti odgovornost za svoje življenje. Ko se zavemo, da imamo svobodno voljo.

Vse to sem izkusila sama, pišem na podlagi lastnih izkušenj in zaradi tega želim, da pri meni na svetovanju niste le pasivni udeleženec, ki posluša zgodbo svojega življenja. Želim, da tekom svetovanja ozavestite, da ste vi sami tisti, ki ima tako željeno čarobno palčko.

Poskušala vam bom torej pomagati pri razumevanju samega sebe, pri tem, da zmorete pogledati na svoje življenje z distance, da skušate razumeti pretekle okoliščine, sprejeti sedanje in začutiti moč, ki jo imate pri ustvarjanju svoje prihodnosti.

Ja, če želite spremembo in napredek v življenju, je potrebno sprejeti odgovornost za svoje življenje in v njem zavzeti aktivno vlogo.

Astrološka karta je nekaj, kar mi pomaga, da vas hitreje razumem, vidim, slišim.

Na svetovanju dobite:
  • družina – kakšna je bila vaša popotnica za življenje, ali ste dobili občutek varnosti, sprejemanja
  • partnerstvo – kaj si želite pri partnerju, kako gledate na odnose, na partnerstvo
  • kariera – na kakšen način želite delovati v svojem poklicu, kateri del vaše osebnosti se mora izraziti skozi kariero, katero področje življenja lahko osmislimo s pomočjo kariere

Vedno ste vi tisti, ki izpostavite, kaj je tisto nekaj, o čemer bi želeli govoriti, kaj je trenutno tisto, s čimer se soočate v življenju in vedno za vaše besede, dvome, vprašanja… dobim potrditve v karti.

Vse to pomaga, da skupaj pridemo do nekega zaključka, do razumevanja situacije – sebe in življenja. Vse to pomaga pri usmeritvi na pravo pot, ki pa ni (skoraj) nikoli povezana zgolj z nekimi konkretnimi zunanjimi aktivnostmi; ampak z načinom, kako znotraj sebe najti tisto kar si želimo, kar nam v resnici manjka – ljubezen, sprejemanje, varnost, mir.

Osebno svetovanje; poteka v obliki pogovora in traja 90 min. Vnaprej mi posredujete svoje rojstne podatke (ura, datum in kraj rojstva), na podlagi katerih dobim vašo natalno karto in se pripravim na svetovanje. Nato se dogovorimo za srečanje, ki je ali osebno (lokacija: Jevnica, v dopoldanskem času) ali preko ekrana (zoom).
Cena osebnega svetovanja je 100 eur.

Če se odločite za nadaljnje svetovanje – poglabljanje razumevanja samega sebe, odkrivanja svojih omejujočih prepričanj, iskanja načinov preseganja trenutne situacije, je cena vsakega naslednjega obiska 45 eur.

Pisna analiza; v primeru, da si ne želite osebnega stika, boste na eni do dveh straneh prejeli celostni, splošni vidik vaše karte – skozi moje oči; s poudarkom na področjih in osebnostnih lastnostih, ki izstopajo in jih jaz vidim kot temeljne v vašem življenju.
Cena pisne analize je 80 eur.

Kaj drugi pravijo o mojem delu:

»V današnjem času hitenja in mnogih obveznosti težko najdemo čas zase, za svojo osebno rast. Pa ravno v tem času je ta čas še toliko bolj dragocen in potreben. Da sem to spoznala sem potrebovala kar nekaj sporočil, dogodkov, situacij, seveda na prvi pogled negativnih, ki pa to v resnici niso bili. Vse je bilo tam, da mi nekaj pove. Katja mi je djotiš karto predstavila v obdobju, ko nisem vedela v katero smer naj grem na moji službeni poti. Rekla mi je, da že imam kar iščem. To ni bilo tisto kar sem želela slišati in tudi nekaterih drugih dejstev takrat nisem mogla sprejeti v celoti, vendar sem danes točno
tam kjer moram biti. Večkrat se spomnim na dejstva iz astrološke karte in se samo nasmejim. Velik vtis name in pozitivno spremembo pa so name naredile tudi nadaljnje terapije, kjer sem s Katjo lahko občutila in spustila nekatere svoje vzorce, ki mi ne koristijo ali me celo ovirajo v vsakdanjem življenju. Vsekakor priporočam vsakemu, da začne z odkrivanjem najboljše verzije sebe z njeno pomočjo.«

Eva

»Z vedsko astrologijo sem se srečala prvič. Vsem ki želite raziskati in razumeti svojo Pot toplo priporočam Katjo. Name je naredila globok vtis, je odlična svetovalka in ima zelo dober posluh do soljudi. Pomagala mi je pri sprejemanju in spuščanju določenih stvari, ki jih sama nisem znala. Katja hvala še enkrat za vse.«

Laura Zalar

»Vse napisano v zapisu (pisna analiza) je res in se tega zavedam. Zdaj sem se končno sprejela in sebe postavila na prvo mesto, prej sem se vedno razdajala za druge, ki so to izkoriščali.....seveda sem jim jaz to dopustila upam, da sem dojela bistvo .«

Darja

»Katja, vse kar si napisala drži in tudi vem, da je to tisto, na čemer moram delati. Po tihem sem se tudi sama spraševala ali bi se vzorec, ki se mi sedaj pojavlja v službi, pojavil tudi na novem delovnem mestu. Tako, da se bom bolj osredotočila na delo na sebi, preden naredim dejanski korak v smeri zamenjave službe. Hvala.«

Sandra