Za vse, ki si želite druženja, pogovorov, razumevanja, podpore…

Imate v svojem življenju veliko ljudi, ki vas razumejo, ki razmišljajo podobno kot vi, s katerimi si delite enak pogled na življenje? Ali pa imate občutek, da ste v manjšini?

Zase lahko rečem, da mi je to vedno manjkalo. Zdelo se mi je, da sem edina, ki v situacijah okrog sebe vidi nekaj več, ki si želi bolj iskrenih odnosov, bolj pristnih pogovorov.

Ja, čisto prijetno je včasih lahkotno poklepetati o vsakdanjih temah, morda malce potožiti o službi, otrocih, partnerjih, šefih… Pa malo predebatirati o recimo najnovejših stilskih trendih, pa o tem, kam gremo na dopust. Ampak… Mogoče si kdaj želite tudi kaj več, iti malo globje, na bolj osebni nivo. Jaz vem, da si. In včasih v svoji bližnji okolici pač nimamo te možnosti.

In pa še nekaj je. Nemalokrat se lažje odpremo, izpovemo svoja čustva, smo popolnoma iskreni, med ljudmi, ki jih ne poznamo. S katerimi nimamo preteklosti. Za katere nam je vseeno, kaj si mislijo o nas. S strani katerih se ne bojimo, da bomo obsojani.

Prav zaradi vsega tega sem se odločila za organiziranje druženj.

Enkrat do dvakrat mesečno imamo srečanje skupine. Kaj počnemo? Pogovarjamo se.

Vsakič je v ospredju določena tema, katero najprej, za uvod, razložim skozi filozofijo Djotiša. Na primer odnosi, partnerstvo, kariera, otroci, itd. Znanje Djotiša seveda ni potrebno. Nato pa je priložnost za pogovor. Med seboj si delimo mnenja, izkušnje, svoj pogled na življenje, si pomagamo z nasveti, podporo.

Skupina je majhna (do 8 oseb), z namenom vzpostavitve medsebojnega zaupanja. Vsako situacijo, ki jo obravnavamo, povežem z astrološkimi kartami prisotnih (ob njihovi privolitvi seveda). Tako ima vsak udeleženec priložnost vpogleda v svojo rojstno karto in hkrati priložnost ozavestiti vzroke za situacijo v kateri je oz. za svoj način razmišljanja, čustvovanja, delovanja.

Zaenkrat smo same ženske, vendar to ni pogoj; z veseljem sprejmemo tudi moške 🙂

Pa še nekaj je, v čemer sama vidim največjo dodano vrednost druženj. Če ste eden/ena tistih, ki si želi spremembe v življenju, ki je pripravljen/a pogledati na življenje z druge perspektive in se trudite preseči neke osebne vzorce… Seveda je nujno individualno delo na sebi, v smislu terapij, svetovanj, branja knjig, itd. Ampak če mene vprašate, je prav tako nujno tudi delo v skupinah, obiskovanje delavnic, seminarjev, izobraževanj. Kajti prav ta skupinska dinamika in energija, ki se vzpostavi znotraj skupine, je tista, ki vam lahko da poriv za hitrejši napredek. Individualno seveda vedno vsak zdravi sam sebe, kolektivno pa hkrati zdravimo tudi drug drugega.

Srečanje poteka v Domžalah, ob četrtkih od 19-ih do 21-ih. Cena je 15 eur na srečanje. Vabljeni!

VTISI IZ DELAVNIC

"Nikoli se še nisem srečevala na tak način, kljub temu pa sem nekako pri sebi pomislila, da moram poskusiti in videti še kaj izven svojih okvirjev. Različne izkušnje, spoznanja. Pristop v skupino mi je bil lažji zaradi neznanih obrazov (žal se informacije v vsakdanjem življenju hitro širijo, verjamem, da se tukaj ne). Skupina mi daje drug pogled na določene stvari, širino, osebno rast. Se mi zdi, da to sedaj rabim in je prišlo povabilo ravno pravi čas. Tudi sam Djotiš in njegova interpretacija življenja se mi zdi zanimiva. Dejansko sem dobila potrditev o verodostojnosti analize svoje karte; kajti če iz različnih virov pridobiš podobne informacije, se na to lahko zaneseš. Všeč mi je, ker je vsakič v ospredju neka tema in se pogovor potem v tej smeri tudi razvija. Veseli me tudi, da vse »sodelujemo«, vsaka
udeleženka pove svoje mnenje, svoje izkušnje."

Urša

"Z djotišem sem se srečala pred dobrim letom. Najprej sem se odločila za svetovanje na podlagi natalne karte. Vesela sem za to odločitev, saj sem s pomočjo djotiša pri svojih 43 letih šele izvedela, zakaj sem, kakršna sem. Zakaj so moje odločitve, izbire, dejanja, kakršna so. To me je pomirilo. Odločitev, da se pridružim skupini pa je bila nadgradnja. Toplo jo priporočam vsem, ki so pripravljeni poglobiti se vase in si priznati resnico o sebi."

Mateja

"Hvaležna sem za Katjino povabilo na skupna srečanja, ker sem potrebovala sogovornice o temah, katere so v današnjem času še posebno zaželene. Med srečanji pridobiš nova znanja o starodavni prvotni vedski astrologiji, ki me je zelo navdušila. Prejela sem uvide in smernice o sebi, življenju, ovirah na poti, pomanjkljivostih in prednostih postavitve planetov ob svojem rojstvu. Zaradi tega so ti mnoge stvari v življenju bolj jasne, približaš se sam sebi in popestriš raziskovanje svoje osebnosti. Menim, da so ta druženja zelo kvalitetno vložen čas. Spoznaš tudi nove ljudi, njihove težave, prepričanja in vzorce, v katere se na srečanjih poglobimo ter poskušamo skupaj razumeti vzroke, zakaj so tukaj, kako bolj enostavno živeti z njimi v
vsakdanjem življenju."

Nataša

"Srečanj se udeležujem, ker vsakokrat preko spoznavanja djotiša izvem kaj novega o sebi, o svojih dejanjih, dobim nove ideje ter neko usmeritev za naprej. Preko sproščenega pogovora, druženja v prijetni atmosferi, se odklopim od vsakdanjih skrbi in ta čas namenim sebi ter raziskovanju svoje osebnosti."

Saša